Om oss

Om oss

Vi har arbeidskraften for ditt neste prosjekt!

Agile Bemanning AS er et 100 % norsk bemanningsfirma med kontor Bergen.

Vi leier ut kvalifisert og fagopplært arbeidskraft til både korte og lengre prosjekter. Vi håndplukker kun kvalifisert og erfaren arbeidskraft fra både Norge og utlandet. Våre ansatte som kommer fra EU-land har gyldige arbeids- og oppholdstillatelser i Norge samt lønnsbetingelser etter norsk tariffavtale.

Alle våre ansatte gjennomgår en rekke tester og kurs før de blir sendt ut til kundene våre. Gjennom tett samarbeid med både bank og skattekontor sørger vi for at våre ansatte blir godt integrert i det norske samfunn.

Samtlige ansatte i Agile Bemanning AS er ansatt etter krav som følger norsk arbeidsmiljølov. 10 % av våre medarbeidere er faste ansatte, og de resterende er prosjektansatte.

Vi tilbyr utleie av medarbeidere innenfor de fleste fagområder innenfor Industri, håndverk, bygg og anlegg.

Som kunde i Agile Bemanning sparer du både tid og penger når du lar oss hjelpe deg med å løse din neste bemanningsutfordring.

Ved innleie fra av mannskap fra bemanningsselskap er man ikke fritatt ansvar ovenfor arbeiderne som er innleid – snarere tvert i mot. Sammen med bemanningstilbyder er oppdragsgiver solidarisk ansvarlig for at innleide arbeidere motar det de har rettmessig krav på. Det er derfor viktig at det velges en ryddig og solid aktør som tar vare på arbeiderne i alle ledd. Det er et hav av lover og regler som skal føles og det er viktig at du som oppdragsgiver er kjent med det. Bla annet skal bemanningsselskapet være godkjent av arbeidstilsynet og dette må årlig søkes om. Innleie fra selskap som ikke har nødvendig godkjenning er ulovlig – dette slik at arbeidstilsynet kan gjennomføre kontroll på arbeidskontrakt, mengde, boforhold, etc. På arbeidstilsynet sider finnes et register over bemanningsbyrå som har denne godkjenningen.

Kontakt oss i dag!